УКЛІН ВСІМ, ХТО КРАЙ СВІЙ БОРОНИТЬ

2018-12-06

/Files/images/2018_rk/DSCN5658.JPG

УКЛІН ВСІМ, ХТО КРАЙ СВІЙ БОРОНИТЬ

День Збройних сил України. Це свято козацького бойового духу, української звитяги, національного війська нашої держави та усіх українців, які готові захищати честь і славу, свободу і суверенність рідної землі. А ще це свято всіх тих, хто носить погони, хто служить в українській армії і готовий захищати міць і кордони рідної землі, свято всіх хлоп’ят, які скоро підростуть, стануть сильними і сміливими і будуть готові захищати свою Батьківщину.

В бібліотеках Снігурівської ЦБС були організовані заходи інформаційної підтримки для відзначення цього свята: книжкові виставки «На захист рідної землі» , «Професія – захисник України»,патріотичні години «Будемо гідні слави героїв»(Баратівська бібліотека),«Захист держави – призначення Збройних Сил України»(Галаганівська бібліотека), «Будь готовий до захисту України»(міська бібліотека), патріотичні уроки «Українська армія - школа мужності»(Вавилівська бібліотека), «Збройні Сили України - слава, гордість, міць країни»(Євгенівська бібліотека), «Сини української землі»( Калинівська бібліотека).

Доблесть і честь солдатів і офіцерів - в цьому справжня сила будь-якої армії , українські військовослужбовці зберегли все це і примножили.

/Files/images/2018_rk/IMG_6798.JPG

/Files/images/2018_rk/DSCN5655.JPG

/Files/images/2018_rk/DSCN5644.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 202

Коментарi