"Майдан. Україна. Шлях до Свободи".

2018-11-20

/Files/images/2018_rk/DSCN2423.JPG

"Майдан. Україна. Шлях до Свободи".

21 листопада в нашій країні відзначається День Гідності та Свободи. В історії України було багато трагічних періодів та подій. В наш час в історію увійшла ще одна подія – Майдан, який змінив нашу державу та наш народ і наше життя.

20 листопада у Снігурівській районній бібліотеці ім. В. Бойченка відбулась година патріотичного єднання «Україна єдина». На зустріч з учнями Снігурівського професійного ліцею та учнями 10 класу Снігурівської ЗОШ № 1 були запрошені : наш земляк, учасник АТО Мацюта В. С., представник окремого регіонального центру комплектації Державної прикордонної служби України, прапорщик Зелінська Н. Г., заступник директора, начальник відділу організації працевлаштування населення Снігурівської філії Миколаївського обласного центру зайнятості Юхненко Ю. Ю., фахівець Снігурівської районної філії Миколаївського обласного центру зайнятості Образкова О. А.

Учасник АТО Мацюта В. С. розповів про свою службу , що значить на війні братерство і дружба. Емоційна і відкрита розповідь Віталія Сергійовича не залишила байдужим жодного учня. Молодь висловила вдячність людині , яка самовіддано захищала рідну Україну.

Представник окремого регіонального центру комплектації Державної прикордонної служби України, прапорщик Зелінська Н. Г. розповіла учням ліцею та школи про контрактну службу в прикордонних військах, а також про можливість навчання у вузі прикордонної служби.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих героїв України.

Бібліотекар Геєва Т.О. повернула присутніх у ті часи , коли на Майдані пролилася кров за світлі ідеали українців. З відеороликів учні дізнались про воїнів - захистників, які віддали життя за свої переконання, за прагнення жити у вільній країні. І тепер для України є святим обов’язком гідно вшановувати пам’ять героїв. Бібліотекар також презентувала книжкову виставку »У їхніх серцях жила Україна».

/Files/images/2018_rk/DSCN2425.JPG

/Files/images/2018_rk/DSCN2434.JPG

/Files/images/2018_rk/DSCN2438.JPG

/Files/images/2018_rk/DSCN2467.JPG

/Files/images/2018_rk/DSCN2468.JPG

/Files/images/2018_rk/DSCN2469.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 205

Коментарi