• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Семінар бібліотечних працівників Снігурівської ЦБС.

Семінар бібліотечних працівників Снігурівської ЦБС.

2018-11-07

/Files/images/2018_rk/DSCN2283.JPG

Семінар бібліотечних працівників Снігурівської ЦБС.

7 листопада на базі Снігурівськоїцентральної районної бібліотеки ім. В.Бойченка відбувся семінар для бібліотечних працівників Снігурівської ЦБС за темою«Планування роботи бібліотек на 2019 рік: пріоритети діяльності в роботі з громадою».

Відкрила семінардиректор СнігурівськоїЦБС А.А.Косій, яка в своєму виступі«Нова роль бібліотеки в культурному середовищі ОТГ» розкрила основні вимоги та напрямки діяльності бібліотек в ОТГ, звернула увагу на удосконалення вже існуючих та запровадження інноваційних послуг бібліотек, які покликані зробити бібліотеку «третім місцем» поза домом і поза роботою, де зустрічаються люди і втілюються ідеї.

У своєму виступі«Планування роботи бібліотек на 2019 рік: інформуємо,радимо,пропонуємо»методист ЦБС І.Р.Євдокимова зауважила на те, що плануючи діяльність, кожна бібліотека повинна чітко відчувати та реагувати в своїй роботі на нові потреби суспільства, позиціонувати себе, як громадський центр, формувати образ відкритого закладу культури, що надає не лише інформаційні послуги, але й сприяє інтелектуальному, творчому розвитку особистості, організації змістовного дозвілля.
Консультацію про використання краєзнавчих ресурсів та їх популяризації серед мешканців громад надала бібліограф ЦБС І.І.Чередник .
З основними напрямками роботи з дітьми в 2019 році ознайомила присутніх заступник директора по роботі з дітьми К.Б.Хіміченко.
Консультацію «Організація роботи бібліотек з фондами в умовах децентралізації» надала бібліотекар відділу комплектування Г.І.Ткаченко. Про досвід роботи сільської бібліотеки з вчителями - предметниками поділилася бібліотекар Суворської бібліотеки О.В.Плоха в своєму виступі «Результативна співпраця в інтересах дитини».Підсумовуючи роботу семінару колектив Снігурівської централізованої бібліотечної системи націлений на невтому і творчу працю, активну участь у житті своїх громад.

/Files/images/2018_rk/DSCN2322.JPG

/Files/images/2018_rk/DSCN2313.JPG

/Files/images/2018_rk/DSCN2290.JPG

/Files/images/2018_rk/DSCN2294.JPG

/Files/images/2018_rk/DSCN2297.JPG

/Files/images/2018_rk/DSCN2299.JPG

/Files/images/2018_rk/DSCN2302.JPG

/Files/images/2018_rk/DSCN2312.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 226

Коментарi