• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Простір сучасної бібліотеки: пошук свого образу

Простір сучасної бібліотеки: пошук свого образу

2018-09-18

/Files/images/2018_rk/DSCN1444.JPG

Простір сучасної бібліотеки: пошук свого образу

Яка роль сільської книгозбірні сьогодні? Чи потрібна вона сьогодні на селі? Що треба зробити, щоб бібліотека користувалася популярністю серед місцевого населення? На всі ці запитання та на багато інших працівники бібліотек Снігурівщини знайшли відповіді, взявши участь у виїзній творчій лабораторії «Простір сучасної бібліотеки: пошук свого образу».

В системі підвищення кваліфікації бібліотечних працівників Снігурівщини вже стало традицією організовувати виїзні семінари на яких бібліотекарі знайомляться з роботою конкретної бібліотеки, обмінюються досвідом, займаються на практичних заняттях та обговорюють проблемні питання. А ще такі семінари стимулюють бібліотекаря-господаря показати колегам свої досягнення та здобутки, співпрацю з місцевою владою, організаціями та установами села, показати літературно-творчу лабораторію свого професійного досвіду.

Цього року творча лабораторія відбулася на базі Євгенівської сільської бібліотеки.

Учасників семінару радо зустріла завідуюча Євгенівською сільською бібліотекою Дирда Т.Ю, яка провела екскурсію бібліотекою, познайомила гостей з надбаннями та здобутками бібліотеки, відзначила цікавий досвід роботи бібліотеки в обслуговуванні користувачів,проектній діяльності , діяльності клубів за інтересами та впровадженні інноваційних форм роботи.

Привітали присутніх вихованці та учні Євгенівського НВК. Про тісну співпрацю бібліотеки і школи розповіла Кориновська Г.М. директор Євгенівського НВК

Відкрила творчу лабораторію директор Снігурівської ЦБС А.А.Косій , яка проінформувала присутніх про роботу бібліотек району у новому форматі, відзначила креативність та цікаві новації в діяльності бібліотек. Методист Снігурівської ЦБС Євдокимова І.Р. презентувала креативний підхід до організації бібліотечного простору сільських бібліотекарів в своєму виступі « Еволюція бібліотечного простору та нова філософія бібліотеки: рецепти снігурівських бібліотекарів».

Підводячи риску професійної зустрічі учасники творчої лабораторії активно обговорювали почуте і побачене, ділились своїми враженнями, побажаннями та мріями на майбутнє.

/Files/images/2018_rk/DSCN1414.JPG

/Files/images/2018_rk/DSCN1443.JPG

/Files/images/2018_rk/DSCN1508.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 192

Коментарi