• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Зустріч-вшанування «За Україну, за її волю».

Зустріч-вшанування «За Україну, за її волю».

2018-02-16

/Files/images/2018_rk/654654.jpg

Зустріч-вшанування «За Україну, за її волю».

Ніщо так не об’єднує людей, як біда. Сьогодні вона на всіх одна. Війна… Антитерористична операція… Хоч якби ми це не називали, але мужні чоловіки та сини беруть в руки зброю і йдуть захищати рідну землю. Адже вирішується доля та майбутнє нашої держави.

15 лютого у Снігурівській районній бібліотеці ім.В.Бойченка відбулась зустріч-вшанування «За Україну, за її волю», присвячена пам’яті воїнів, наших земляків, які ціною власного життя боролись за самостійність та незалежність нашої держави .

На зустрічі за круглим столом були присутні : Бойко І.В. - голова Снігурівської РДА, Мезіна Т.А. – голова Снігурівської райради, Голдун С.М. – начальник управління Снігурівської РДА, представники громадської організації «Асоціація учасників та інвалідів АТО»: Шполянський І.М., Кравець О.А., Матієнко В.В. , голова районної громадської організації «Разом ми сила» Коцар М.П..

З метою гідного відзначення захисників суверенітету та територіальної цілісності України родинам загиблих воїнів АТО були вручені почесні відзнаки «Герой Миколаївщини».

Найвищою нагородою тим, хто уцілів, - є життя, а для загиблих – пам'ять. Хвилиною мовчання була вшанована пам'ять наших земляків, які героїчно загинули, захищаючи східні кордони України та померли від ран.

В умовах сьогодення важливою є підтримка з боку держави та органів місцевої влади членам сімей загиблих учасників АТО. В атмосфері дружньої, теплої бесіди за круглим столом вирішувались проблеми родин, питання побутових умов життя, матеріальної допомоги для родин загиблих воїнів АТО.

Кiлькiсть переглядiв: 248

Коментарi