Міжнародний день толерантності.

2017-11-13

/Files/images/tol/IMG_2648.JPG

16 листопада увесь світ відзначає Міжнародний день толерантності.

Саме сучасна бібліотека є найбільш підготовленим майданчиком для виховання толерантного ставлення до представників різних культур, національностей. У Снігурівській районній бібліотеці ім. В. Бойченка відбулась цікава зустріч з практичним психологом Снігурівської районної гімназії Панкратовою І. І.

Захід відкрила бібліотекар Кориновська О., яка підкреслила, що саме формування толерантної свідомості користувачів бібліотеки дозволить їм у майбутньому бути успішними у подальшому житті. Психолог Панкратова І. І дала поради, як бути успішним у суспільстві та вміти поважати права і свободу іншої людини.

Учні взяли активну участь у рольових іграх: »Дружба без кордонів», «Привітання різних народів» та тренінгах. Завершилась зустріч віртуальним етнокруїзом «Hello,Європа».

До заходу був оформлений тематичний перегляд літератури «Толерантність .ЇЇ роль в житті людини». На завершення зустрічі усі обмінялись думками, бібліотекарі запросили учнів проводити дозвілля у бібліотеці, бо саме тут створено потрібні умови для спілкування
Кiлькiсть переглядiв: 244

Коментарi