• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • 24 березня оголошено Днем боротьби з туберкульозом.

24 березня оголошено Днем боротьби з туберкульозом.

2017-03-24

/Files/images/2017_rk/IMG_9971.JPG

24 березня оголошено Днем боротьби з туберкульозом.

З 1995 року в Україні офіційно зареєстрована епідемія туберкульозу. Метою Всесвітнього дня є інформування про глобальну епідемію туберкульозу якомога більше людей і дати всім зрозуміти, що чинити опір цій хворобі можна і треба. За круглим столом в Снігурівській районній бібліотеці ім. В. Бойченка обговорювалось це злободенне питання разом з Районними товариством Червоного Хреста Т.А.Баніт, яка запросила до нас лікаря- фтізіатра Снігурівської районної лікарні М.Л.Ковригу.

Лікар ознайомив учнів 10-11кл.ЗОШ№1 з загальними відомостями про хворобу,шляхами зараження, та заходами по запобіганню даного захворювання, станом епідеміологічної ситуації з туберкульозу в Україні. Круглий стіл супроводжувався відео -презентацією "Туберкульоз - знай,стережись, не бійся." Учням було цікаво дізнатись багато нового про захворювання, також правильно відповідати на задані питання про хворобу. Після цієї зустрічі учні розширили свої знання,як запобігти та не захворіти на цю недугу. "Памятайте ! Наше здоровя - в Наших руках" - саме до цього висновку прийшли всі присутні на заході після тестових питань "Що я знаю про туберкульоз?

В читальному залі організовано тематичну книжкову виставку "Ваш найкращий захист - Ви самі". Усі учасники отримали памятки з "Корзини знань", адже такий захід покликаний ,перш за все, зберегти здоровя молодого покоління, бо перемагає той, хто володіє інформацією.

/Files/images/2017_rk/IMG_0003.JPG

/Files/images/2017_rk/IMG_9973.JPG

/Files/images/2017_rk/IMG_9976.JPG

/Files/images/2017_rk/IMG_9982.JPG

/Files/images/2017_rk/IMG_9986.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 213

Коментарi