• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Правовий калейдоскоп "Правова свідомість і правова культура молоді"

Правовий калейдоскоп "Правова свідомість і правова культура молоді"

2016-12-15

/Files/images/2016_rk/IMG_8796.JPG

Щорічно у грудні місяці за пропозицією Генеральної асамблеї ООН відзначається міжнародне свято - День прав людини.

Один з напрямків роботи бібліотеки - популяризація прававових знань, виховання у молодих користувачів поваги до закону, формування у них необхідності жити по правовим нормам,свідоме ставлення до своїх прав та обов`язків.

За цією темою 15 грудня Снігурівська районна бібліотека ім.В.Бойченка провела правовий калейдоскоп "Правова свідомість і правова культура молоді" на якому були присутні наші соціальні партнери та учні 10-11класів ЗОШ№4.

О.В.Хижняк - заступник начальника відділу надання соціальних послуг районного центру зайнятості розповіла учням про їх права та обов`язки на порозі дорослого життя. Активно взяли участь учні у правовому тренінгу - вікторині "Знай свої права". На закінчення О. Хижняк запропонувала учням звернутись до порталу "Моя кар» єра" , на якому пропонується профорієнтаційне тестування,що допомагає виявити схильності і здібності до різних видів діяльності.

І.П.Хорхулу - спеціаліст по роботі з молоддю міської ради розкрила тему: "Профілактика правопорушень серед молоді" та навела приклади незаконного використання дитячої праці. Учням були запропоновані буклети: "Поради у разі затримання підлітка" та "Сім порад, як уникнути згвалтування". Присутнім на заході було запропоновано перегляд відоеороликів та книжкова виставка "Мої права-моя фортеця". Усі присутні в кінці заходу отримали подаруноки від соціального партнера - РЦЗ.
/Files/images/2016_rk/IMG_8817.JPG
/Files/images/2016_rk/IMG_8815.JPG
/Files/images/2016_rk/IMG_8801.JPG

/Files/images/2016_rk/IMG_8795.JPG

/Files/images/2016_rk/IMG_8793.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 237

Коментарi