• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • 28 жовтня в Україні щорічно відзначається свято – День визволення України від фашистських загарбників

28 жовтня в Україні щорічно відзначається свято – День визволення України від фашистських загарбників

2016-10-28

/Files/images/Фото2279.jpg

28 жовтня в Україні щорічно відзначається свято – День визволення України від фашистських загарбників, день остаточного вигнання військ нацистської Німеччини та її союзників під час Другої світової війни за межі сучасної території України.

З нагоди цього свята в читальному залі Снігурівській районній бібліотеці ім. В. Бойченка було оформлено книжкову виставку "За Україну, за її волю..."

Метою виставки було ознайомити користувачів бібліотеки з бойовими діями за визволення України впродовж 1942-1944 рр.; на прикладі історичних фактів показати , якою ціною далась перемога над загарбником нашої України. Користувачі інтернет-центру переглянули відеоролики "Україна в Другій світовій війні", та "28 жовтня - День визволення України від фашистських загарбників". Під час заходу користувачі перегорнули трагічні й героїчні сторінки історії України періоду Другої світової війни.

Хвилиною скорботи за загиблими бібліотекар Кориновська О. розпочала інформаційний дайжест "Герої живуть доти, поки про них пам’ятають". У цей день ми в скорботі схиляємо голови, шануючи світлу пам'ять героїв, які загинули в роки Другої світової війни. Битва за визволення України, що тривала довгих 22 місяці, стала одним з найважливіших етапів на шляху до великої перемоги.

/Files/images/Фото2283.jpg

/Files/images/Фото2280.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 214

Коментарi