• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • День відкритих дверей "Бібліотека - твоє вікно у світ"

День відкритих дверей "Бібліотека - твоє вікно у світ"

2016-09-30

/Files/images/den_vdkritih_dverey/IMG_8121.JPG

День відкритих дверей "Бібліотека - твоє вікно у світ"

30 вересня в Снігурівській районній бібліотеці ім. В.Бойченка відбувся День відкритих дверей "Бібліотека - твоє вікно у світ", присвячений Всеукраїнському дню бібліотек .Cвято розпочалося із жартівливого «Маршу бібліотекарів», бо без них і свято - не свято. Головне завдання кожного бібліотекаря - задоволення запитів читачів. В цей деньбібліотека зустрічала своїх гостей по - особливому. Для всіх бажаючих проводились екскурсії, акції та цікаві презентації.

З метою привернення уваги громади до діяльності бібліотеки та підвищення її іміджу святкові заходи проводились як в приміщенні бібліотеки, так і за її межами.Всі бажаючі могли взяти участь в акціях :

« Подаруй книги для учасників АТО», «Передплати газету або журнал для бібліотеки» .На користувачів бібліотеки чекало багато сюрпризів. Як же без них? Феєрично пройшла акція "Відчуй себе бібліотекарем!" та "Виконай своє замовлення". Бібліотекарі відділу обслуговування пропонували відвідувачам побувати по той бік бібліотечної кафедри.Кожен бажаючий мав змогу відчути себе в ролі бібліотекаря, самостійно віднайти потрібну книжку на полиці, попередньо ознайомившись з бібліотечними фондами та заповнити свій читацький формуляр.

2016рік- рік поетів ювілярів – краян.Снігурівська районна бібліотека, яка носить ім"я Валерія Бойченка, презентувала інтернет-розвідку "Крокуємо з ім"ям Валерія Бойченка".

В читальному залі було організовано ретро-виставку "Найстаріші книги з фонду бібліотеки". Для користувачів бібліотеки, які цікавляться декоративним мистецтвом , було презентовано персональну виставку декоративно-прикладного мистецтва "Витинанки ІнниБойченко".Крім того , цього дня працівники бібліотеки вийшли "в люди".На бібліотечному майданчику було проведено акцію "Стань читачем бібліотеки сьогодні!", під час якої всі бажаючі мали можливість записатись до бібліотеки та отримали буклети про бібліотечні послуги. Бібліотекарі разом з перехожими спілкувались , обмінювались позитивом, знайомились, розповідали про сучасні послуги бібліотеки та презентували рідкісну і цінну література з фонду бібліотеки «Библиотека великих писателей» видавництво «Брокгауз»1882 року.

День відкритих дверей продовжив тест- драйв електронних читанок та планшетів під назвою "Книга нового покоління". Учасникам акції було запропоновано почитати книги на електронних носіях. Працівники бібліотеки навчали, як правильно користуватися пристроями та як завантажувати на них книги. Незважаючи на комп'ютеризацію нашого життя, кожен із нас назавжди запам'ятав свою першу книгу - «Буквар».Приємні емоції залишив у присутніх парад книг "Найстаріші видання бібліотеки!".(книги,газети,журнали). А також користувачам інтернет- центру була презентована книжкова виставка "Єднаймося навколо книги". Великою популярністю користувалася виставка фоторобіт бібліотекарів "Книга-це маленьке життя" .

Сьогодні наша бібліотека – це і центр відпочинку, духовності, це і плідна праця . Та найбільше ,чим пишається бібліотека нині – це нашими користувачами. Бо в центрі уваги бібліотекаря завжди був, є і буде користувач, його запити, інтереси.

Вцілому святкуванняВсеукраїнського дня бібліотек пройшло цікаво та креативно.

/Files/images/den_vdkritih_dverey/IMG_8157.JPG

/Files/images/den_vdkritih_dverey/IMG_8152.JPG

/Files/images/den_vdkritih_dverey/IMG_8145.JPG

/Files/images/den_vdkritih_dverey/IMG_8133.JPG

/Files/images/den_vdkritih_dverey/IMG_8131.JPG

/Files/images/den_vdkritih_dverey/IMG_8129.JPG

/Files/images/den_vdkritih_dverey/IMG_8083.JPG

/Files/images/den_vdkritih_dverey/IMG_8081.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 268

Коментарi