Всеукраїнський день бібліотек.

2016-09-28

/Files/images/IMG_8041.JPG

30 вересня – Всеукраїнський день бібліотек. Сама назва - Всеукраїнський свідчить, що це свято не тільки професійне, а загальнонародне, адже кожна людина хоча б раз у житті була у бібліотеці, а для багатьох вона стала рідною домівкою, бо без книги немає знань, поступу вперед.

Саме 28 вересня, в читальній залі Снігурівської центральної районної бібліотекиім..Валерія Бойченка пройшли урочистості з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек, під час яких були присутні бібліотечні працівники району, гості. З професійним святом бібліотекарів, ветеранів бібліотечної праці прийшли привітати голова Снігурівської районної ради Мезіна Т.А. ,заступник голови райдержадміністрації з питань промислової політики, фінансів, економіки, житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, енергетики, транспорту, зв’язку, розвитку інфраструктури ПоповД.Д , начальник відділу культури, молоді та спорту Снігурівської районної державної адміністрації ПєгановаА.О

Вони зазначили, що сьогодні бібліотеки нашого району і, взагалі, – це інформаційні, культурні, освітні заклади, які роблять вагомий внесок у розвиток держави, сприяють розбудові громадянського суспільства. Нікому не секрет, що професія бібліотекаря не є легкою, але у соціальному плані вона надзвичайно важлива. Побажали- бути креативними, сміливими та успішними і нехай бібліотеки завжди будуть повними людей! Відтак, з нагоди свята кращі працівники були відзначені грамотами Снігурівської районної державної адміністрації та районної ради.

Присутніх з святом також привітала директор Снігурівської централізованої бібліотечної системи Косій А.А. Родзинкою свята став відео- ряд « Бібліотеки Снігурівщини - сучасні центри громади» та «Бібліо - Оскар».

Музичне вітання бібліотечним працівникам подарували аматори Снігурівського районного Будинку культури.

А на завершення такого гарного свята було проведено нагородження переможців фотоконкурсу серед бібліотекарів «Книга – це маленьке життя».Перше місце посіла Коваленко Л..В.бібліотекар Іванокепинської бібліотеки з фото «У мандри з книгою» ,друге місце розділили Росошинська А.В. бібліотекар Любомирівської бібліотеки з фото «Не проганяйте, я читати хочу» та Павлішина С.В. бібліотекар Романобулгаківської бібліотеки з фото «Моя «електронка » завжди зі мною», третє посіли Олійник О.В. бібліотекар Павломар*янівської бібліотеки з фото «Аква- бібліотека», Стоян В.Г. бібліотекар Садової бібліотеки з фото «Читаючий тролейбус» , Доронкіна М.А. бібліотекар Новокиївської бібліотеки з фото «Ну як навчити Барсика читати?».

/Files/images/IMG_8032.JPG

/Files/images/IMG_8050.JPG

/Files/images/IMG_8048.JPG

/Files/images/IMG_8046.JPG

/Files/images/IMG_8044.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 202

Коментарi