Свято до Дня незалежності

2016-08-19

/Files/images/sayt/IMG_7607.JPG

/Files/images/sayt/IMG_7618.JPG"В нашім серці - зернини, ми-єдина родина, і одна Україна на великій землі"- під таким гаслом 19 серпня відбулося свято на бібліотечному майданчику, присвячене 25-річчю Незалежності нашої Держави, організоване центральною районною бібліотекою ім..В.Бойченка

У святі найактивнішу участь приймали: Районний будинок культури, народний історико-краєзнавчий музей, міська бібліотека, дитячий садок № 4, Будинок творчості дітей та юнацтва. Чудовими номерами вітали присутніх: танцювальний ансамбль "Джерело" РБК ( керівник Жадан К.Ю. ), звучали пісні у виконанні: Чистякової Діани, Паліводи Каріни, Бутрім Крістіни ( вихованці БДТЮ, керівник Т. Ясонова.) .Під звуки бандури учениця ЗОШ № 3 А. Кушпантаєва читала вірші Кобзаря.

Дуже зворушливим було привітання вихованців дитячого садка № 4. Маленькі патріоти, декламуючи віршики, вплітали у віночок різнокольорові стрічки.

/Files/images/sayt/IMG_7624.JPGРайонна бібліотека ім. В. Бойченка та міська бібліотека запропонували дітям взяти участь у вікторинах " Історичні далі". На учасників чекали подарунки та призи.

Незвичайний конкурс чекав на любителів пазлів. Але кульмінаційним моментом свята була акція " Подаруй своє серце". Діти на паперових сердечках писали побажання своїй країні, прикріпляли до кульок і відпускали у небо.

І на звершення-солодкі подарунки від спонсорів! Усіх гостинно пригощали великим короваєм від Вишневського П. О. , морозивом від Твардовського М. П. Також велика подяка нашим спонсорам у проведенні свята: Фалько В. М., Галяк А. І.

/Files/images/sayt/IMG_7635.JPG

/Files/images/sayt/IMG_7647.JPG

/Files/images/sayt/IMG_7674.JPG

/Files/images/sayt/IMG_7701.JPG

/Files/images/sayt/IMG_7715.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 168

Коментарi