• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Урок державності "Живи та міцній , українська Державо !", присвячений 25-річчю Незалежності України.

Урок державності "Живи та міцній , українська Державо !", присвячений 25-річчю Незалежності України.

2016-08-10

/Files/images/2016_rk/IMG_7465.JPG

Велике свято- день Незалежності України. Нелегкий шлях пройшла до нього наша країна. Скільки славних синів та дочок присвятили своє життя одній-єдиній меті: свободі рідного краю. 10 серпня у Снігурівській районній бібліотеці ім. В. Бойченка відбувся урок державності "Живи та міцній , українська Державо !", присвячений 25-річчю Незалежності України.

Наш народ здобував щастя і долю, щоб бути вільним серед вільних, рівним серед рівних і тих, хто боровся за державність, вважають національними героями, бо вони відстоювали людську, християнську і національну гідність нашого народу, а також мали вплив на загальний, культурний, економічний, політичний, науковий і духовний розвиток нашої України.

Такими словами розпочався урок державності " Живи та міцній, українська Державо!."

Історичні події розвитку нашої держави представлені у бібліотеці правдивою історичною літературою, яка зібрана на книжково - ілюстративних виставках : "Україна моя, Україна", "Україна- наша гордість і слава", "Україна крокує в майбутнє". Бібліотекарі Зіньковська В.І. та Кориновська О.Г. зробили презентацію книжкових виставок, та огляд "5 хвилин з історією."

Кiлькiсть переглядiв: 79

Коментарi