Ти пам’ятай, ніколи не забудь…

2019-10-24

/Files/images/2019_rk/DSCN5417.JPG

Ти пам’ятай, ніколи не забудь…

75 років минуло з часу визволення України від нацистських загарбників. Ця дата залишиться найсвітлішим спомином у серці кожного громадянина України. Адже саме Україна зазнала найбільших жертв і руйнувань у страхітливій Другій світовій війні.

23 жовтня Снігурівська районна бібліотека ім.В.Бойченка разом з учителем історії Нартовою С.М. провели для учнів 10 кл. ЗОШ №1патріотичну годину «Ти пам’ятай, ніколи не забудь…». Розпочався захід з історичного екскурсу «Друга світова війна:український вимір».

Світлана Миколаївна розповіла про основні історичні події війни - найжахливішої трагедії людства, яка забрала мільйони людських життів, про героїчну мужність українського народу,якийвідстояв честь і незалежність Батьківщини, згадала про героїв, які приймали участь у визволенні Снігурівщини у березні 1944 року.

Присутнімтакож було запропоновано переглянути відео «Звільнення України» та презентацію«Звільнення України: 1943-1944 роки».

Бібліотекар Зіньковська В.І. ознайомила учнів з книгами, які відображають героїчні подвиги воїнів-визволителів України, що були представлені на книжковій виставці «А пам'ять священна…». Зацікавленість у молоді викликав краєзнавчий матеріал « Героїне вмирають, але у вічність йдуть».

Пам'ять про загиблих присутні вшанували хвилиною мовчання/Files/images/2019_rk/DSCN5430.JPG

/Files/images/2019_rk/DSCN5427.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 225

Коментарi