Ми хочемо у мирі жити.

2019-09-20

/Files/images/2019_rk/70960077_2461435827256016_2676359998069538816_n.jpg

Ми хочемо у мирі жити.

Кожного року у всіх куточках Землі 21 вересня відзначають Міжнародний день миру.
До відзначення цього свята щороку долучається і Снігурівська районна бібліотека ім.В.Бойченка, яка разом зі Снігурівською філією активної підтримки Миколаївського обласного центру зайнятості провела зустріч миру «Ми хочемо у мирі жити» для учнів - обліковців Снігурівського професійного ліцею . З нагоди цієї дати на захід був запрошений наш земляк , учасник АТО Лабунець Олександр Ярославович.
Бібліотекар В.Зіньковська розповіла про історію створення цього свята та про його актуальність в наш час, про те,що Мир у рідній Україні – це найзаповітніше бажання усіх українців, котре вони висловлюють вголос так згуртовано, як ніколи раніше. Запропонувала увазі присутніх відео- презентацію «Міжнародний день миру».
О.В.Хижняк презентувала в своєму виступі професію військового ,яка потребує самовідданого й вірного служіння - захищати мир.
Під час заходу присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять жертв війн і конфліктів, тих, хто віддав своє життя в ім’я світлого мирного майбутнього.
В читальній залі оформлено тематичну виставку «Хай буде мир на всій землі!»
Завершилась зустріч висловлюванням сподівань та бажань, пов’язаних з мирним майбутнім України, з тим що, нам потрібно докладати зусиль для того, що цей мир був щодня, – в нашому житті, в наших сім’ях, в наших містах і країнах, в усьому світі.
У кінці заходу усі присутні взяли участь у флешмобі «Ми – за Мир».
«Яким не було б наше сьогодні, мир – це наше завтра.»
Кiлькiсть переглядiв: 244

Коментарi